Dette er det siste i dag før kvelden på denne nye og herlige bloggen som skal ta verden med storm! (klovneridass)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Dette er det siste i dag før kvelden på denne nye og herlige bloggen som skal ta verden med storm!Når gutta er trøtte har vi et ritual som vi pleier å gjøre før vi legger oss, her kommer det noen bilder som viser dere hvordan dette ritualet er.
I'm sexy and i know it! 

 

 

 

 

Etter vi har gjort alt dette så kaster vi litt penger rundt, fordi vi er ikke rike... og det skal vi heller ikke være! Så bort bort med dem.
Vi vil ikke ha skyldfølelse fordi vi ikke deler dem med noen, så vi kaster dem heller ut av vindut slik at vi ikke har noe vi kan eventuelt dele.

 

Så spiser vi litt kveldsmat, dette er ost og druer! smaker helt jævelig... men da er det ingen som vil spørre om de kan få litt mat av oss, så det passer oss perfekt!
Vi deler ikke med noen.

 

Til slutt er det legge seg tid! Nå sover de to søte gangsterene godt, han ene i stolen og den andre under sengen. Alt er som det skal være! god natt <3

 

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Roy og Alex

  Roy og Alex

  Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2012

  Siste innlegg


  Litt lite og gjøre:) Alex denne er spessielt til deg:) <333 Roy har lite og gjøre på Jobb Sorry folkens Hva jeg har sett på i det siste De to første filmene våres FIN DAG I DAG JA Ny dag nye muligheter Første dag i Kongsvinger! Kjedelig dag!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits