Tur til oslo (klovneridass)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tur til osloI dag har Royboy og jeg vært i oslo sammen med to veldig merkelige venner!

Det hele startet med at vi tok en busstur til oslo, der fant vi en liten søt venn vi kalte for Fredd. Fredd er den lille karen på vinduskarmen.


Her har vi et bedre bilde av han som ligger å soler seg:
 Vi fant den sykeste gaming-pcen noen sinne, den var så sinnsyk at vi sleit med å finne ut hvordan den fungerte...  hvorfor ha en slik en på oslo-s? Det er et sted for togting og ikke et sted for gaming?
men jeg ønsker meg en slik en:I det vi skulle til å game fikk vi besøk på oslo-s av en to jenter... de var ganske så rare, det så ut som om de prøvde å ha seg med hverandre hele tiden:De fulgte etter oss og gjorde meg litt redd. Jeg viste ikke helt hva de ønsket, her er det noen bilder som viser hvor tullete disse jentene var:

Her prøvde hun ene å ta fra meg kameraet og spise meg! Jeg slapp unna med hun sparket meg i ballene.
 

Vi fant en kjempe fin sokk! :D jeg elsker den! tok den med hjem <3


Nomnom, det var en god tyggis, vil ha den, men de rare jentene lot meg ikke få den! :(Manglerud:

vi stakk til manglerud for å kose oss, egentlig Royboy og meg, men disse jentene fulgte etter oss, så det ble dem også.

back to the kitchen med deg din stalker!Jeg vet, vi spiller litt på sex... her er noen sexy bilder av Royboy:

jeg er så høy! Jeg har høydeskrekk...Vi satt på en benk, og den ene av jentene satt litt nære meg, så jeg ble veldig redd..Men vi måtte komme oss hjem, og siden det var så sent på kvelden så tok vi turbotralla hjem. Vi endte opp med noen kræsj, men det gikk nesten bra. Back to Nittedal!


Hun var aldri flink med turbotralla, så det endte med at jeg havnet i grøfta. Jeg ble tatt bakfra av turbotralla.

Det var egentlig litt godt. :3Da var det Royboy sin tur å sitte på:

Her slapp jeg han, og det endte med at han trillet neddover en bakke... det sa brått stopp...
Derfor sa det brått stopp.

 

Vel, nå ble turbotralla ødelagt, så vi brukte de siste pengene vi hadde igjen på mat og buss + kasting av penger ut av vinduet når vi kom hjem.Det var vel egentlig hele dagen. Her er det noen randome bilder av dagen:

Er han ikke søt?norwegian style:Nomnomnom! :3

Vi har alltids lurt på hva dette er for noe:Litt porno må vi også ha:Denne skyen skremte meg, det ser ut som en mann som strekker seg opp fordi han brenner og halvet ansiktet hans har brent bort...Takk for oss, god natt folken! nå skal vi game på den nye pcen fra oslo-s! :) <3

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Roy og Alex

  Roy og Alex

  Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2012

  Siste innlegg


  Litt lite og gjøre:) Alex denne er spessielt til deg:) <333 Roy har lite og gjøre på Jobb Sorry folkens Hva jeg har sett på i det siste De to første filmene våres FIN DAG I DAG JA Ny dag nye muligheter Første dag i Kongsvinger! Kjedelig dag!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits