Kjedelig dag! (klovneridass)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Kjedelig dag!I dag har det vært en ganske kjedelig dag... Jeg har sittet her og bare ventet på at noe skulle skje. Men jeg kan ærlig si at jeg har pynta meg litt da:

Dette er min gode venn marius som er i den lille boksen nede til venstre. Hvordan kom han seg inn i en så liten boks? det er helt sykt!

Har gått igjennom mange av bildene mine på macen i dag! der fant jeg blandt annet dette søte bildet!
 

Denne gutten derimot tok en tur til oslo igjen! men han snakket i dag tidlig om broren sin som ikke skulle slå av xboksen, og han ble helt hysterisk...Xboksen hans ligger under sengen og ikke er på en gang!

Se så trøtt han er :D GUTTEN HAR EN FLASKE!!! ÅÅÅÅÅ :O Det var alt for i dag! vi lader opp for en dag imorgen! Da tar vi turen til Kongsvinger! :) 
 • 6 kommentarer


  Carina Engebretsen16.07.2012 kl.00:17

  Så fine dere er :) <3
  Kim Young Kuk16.07.2012 kl.00:21

  Tlagiske mothel fuckells! jeg gå lage nodel nå.
  Roy og Alex16.07.2012 kl.01:10

  Carina Engebretsen: takk<3
  Roy og Alex16.07.2012 kl.01:10

  Kim Young Kuk: orginalt navn :L
  du vet hvem jeg er31.07.2012 kl.23:18

  hei
  Roy og Alex01.08.2012 kl.20:47

  heyhey

  Skriv en ny kommentar

  Roy og Alex

  Roy og Alex

  Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2012

  Siste innlegg


  Litt lite og gjøre:) Alex denne er spessielt til deg:) <333 Roy har lite og gjøre på Jobb Sorry folkens Hva jeg har sett på i det siste De to første filmene våres FIN DAG I DAG JA Ny dag nye muligheter Første dag i Kongsvinger! Kjedelig dag!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits