Første dag i Kongsvinger! (klovneridass)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Første dag i Kongsvinger!Dagen i dag startet ganske greit med stress. Vi slet med å finne måter på å komme til olavsgaard med alt det vi hadde med oss.

 

I selve Kongsvinger så vi disse søte jentene gå rundt, tror de er uteliggere.Men nå er vi endelig fremme, og vi ble møtt av disse dyrene:

Dette er Rita, det eneste levende vesnet som har mer munndiare enn meg!
 

Her har vi Lucky, hun chillern på sofaen.Til slutt men ikke minst, så har vi Loke! Se så søøøøt han er <3 <3 <3 

Dette er telttur vennen min <3
Her skal roy og jeg sove! det er ganske ryddig og stort.

Jeg prøvde å jage roy bort siden han tok brusen min

og roy reagerte slik:

Dette er noe alle burde vite, men sist Ham-Kam kamp, vant Ham-Kam 7-2. Her kommer det inn at jeg er sykt stor Ham-Kam fan og er med i klanen. Så jeg tok en briskeby style med skjerf.

Vel, nå skal hamarkameratene slappe av, slitene etter en stressende dag.

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Roy og Alex

  Roy og Alex

  Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2012

  Siste innlegg


  Litt lite og gjøre:) Alex denne er spessielt til deg:) <333 Roy har lite og gjøre på Jobb Sorry folkens Hva jeg har sett på i det siste De to første filmene våres FIN DAG I DAG JA Ny dag nye muligheter Første dag i Kongsvinger! Kjedelig dag!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits