Ny dag nye muligheter (klovneridass)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ny dag nye muligheterRoyboy er en kløne som de fleste vet, han lagde en ordentlig spyttklyse og spyttet den i vasken på rommet mitt i det jeg fortalte at det ikke er noe vann i denne vasken.

Det her er i alle fall ikke MELK!Vi tro på fjordheksen og vi bor rett ved siden av elven som skiller oss fra det fryktelige monsteret. Alikavel er vi redde og passer på!


Han holder vakt imens jeg sover, for en engel.

Dagen etter så var roy helt gal, tror han har sett noe under kvelden i går!

Vel, vi gikk ut, og tror du ikke han prøvde å ta brusen min i dag også? Jeg gjorde slikt:

og han reagerte slikt:

BUSTED!Har dere hørt om at hvis man er kåt, så kommer myggen flyvende til deg! Vel se her!BUSTED AGAIN!Se på de søte hundene mine <3<3<3Royboy og jeg har hatt det travelt i dag med å kjøre frem og tilbake i skogen med denne morsome tingenNå kommer myggen tilbake! roy er kåt! :O


Han ler av meg bare fordi jeg må løpe etter :(

Men han hjelper meg ombord rett etterpå da! :3Gutten har fått en hundevenn! :DDagens random bilder!

Dette var det alex trodde var en elg! (det er en svart ku)Og vi krysset elven og fant fjordheksen! Vi kjørte så fort vi kunne med en gang vi så hun! Kom så vidt unna!


Om dere vil ha dagelig oppdatering på denne bloggen, så trykk liker på facebook:

https://www.facebook.com/groups/431447143567300/

  • 2 kommentarer


    Kine18.07.2012 kl.01:00

    hahaha, herlig blogg <3 dør litt av dere da :'3
    roy og alex18.07.2012 kl.05:25

    Tusen takk kine <3 det er herlig å få din støtte <3

    spre bloggen <3

    Skriv en ny kommentar

    Roy og Alex

    Roy og Alex

    Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

    Kategorier


    Blogg

    Arkiv


    Juli 2012

    Siste innlegg


    Litt lite og gjøre:) Alex denne er spessielt til deg:) <333 Roy har lite og gjøre på Jobb Sorry folkens Hva jeg har sett på i det siste De to første filmene våres FIN DAG I DAG JA Ny dag nye muligheter Første dag i Kongsvinger! Kjedelig dag!

    Lenker


    blogg.no Få din egen blogg!

    Design


    Ina Anjuta

    Annonse

    hits