Merkelig dag for Roy (klovneridass)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Merkelig dag for RoySom sikkert de fleste vet, Elsker Jeg og Alex Potetgull


Men når Jeg og Alex har fått i oss litt Potetgull går alt helt bananas kan man jo si !

Men noen ganger kan det bli litt for mye for Alex og da pleier han og bli litt sintMen selv om han blir sint på meg er vi fortsatt gode venner!

Og etter alt dette tulle og tøyse er det digg og bare slå seg ned og se på tv


Men i det vi bytta kanaler kom vi over en fotball kanal. Det var da han fant ut hvorfor jeg hadde vært borte en stund for noen dager siden.


          ALEX                                       ROY

Der sitter jeg i FCB drakt med en kompis!
Da klikka det helt for Alex!!


Og tokk tak i meg! Og så.. DU SITTER I EN FCB DRAKT! IKKE HAMKAM! HVA ER DETTE FOR NOE TULL!

Og jeg som vanelig greide ikke holde meg og brøyt ut i latterDa ble Alex så sint at han bura meg inne!Og der satt jeg og tenkte ut en plan på hvordan jeg kan komme meg ut....Og jeg kom meg ut so i am on the road again!

 

Men siden Alex ble så sint og vi er jo ganske gode venner så bestemte jeg meg for og lage en liten sang..
 

Alex Alex du er så tøff og kul og grei og kjempe kjekk og pen og snill og blir fort sint og sååånt !!!! Men det er helt okeeeey fordi du er en .... Men det er helt greit for meeeg! Og Aleeeex du skal bare vite at Hamkam er beest ingen proteest men VIF er litt bedre men det gjøøør ikke noeeee:)

 

Da reagerte Alex slik!

Og vi ble gode venner igjen!

  

 

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Roy og Alex

  Roy og Alex

  Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  August 2012 Juli 2012

  Siste innlegg


  Merkelig dag for Roy HEIA BLOGGEN! Litt lite og gjøre:) Alex denne er spessielt til deg:) <333 Roy har lite og gjøre på Jobb Sorry folkens Hva jeg har sett på i det siste De to første filmene våres FIN DAG I DAG JA Ny dag nye muligheter

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits