Ikke alt går som det skal (klovneridass)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Ikke alt går som det skalNoen ganger er livet ditt på topp, alt er bare helt herlig og ingen ting står i din vei. Det finnes også tider der alt går rett ned, alt ser mørkt ut og du vil bare bort fra denne verdnen. Det er derfor det er så viktig med gode venner! De står ved din side igjennom de værste tidene du får som du kan tenke deg! og de aller beste tidene som dere får som minner sammen.

Roy og jeg har hatt en håpløs kveld med problemer, svik fra noen personer og rett og slett forhåpninger som gikk i dass. Tårene rant og det var rett og slett bare vondt. Men kvelden ble reddet, jeg fikk støtte og kom meg opp, men så var det roy. Vi hadde ikke snakket sammen noe den dagen, så jeg viste ikke at hans drømmer hadde blitt knust som efekten, stein mot glass. Det er kjempe trist, og det er noe som skal rettes opp! Nå er det nok med nedturer... nå ser vi bare en vei! og det er opp! Alle de vonde minnene er lagt bak og vi kan fortsette livene våres, som å ta regndansen eller kanskje spille bingo sammen med de kule vennene våres på det morsomet hjemmet. De har usedvanelig mye rynker. Men det gjør ikke noe!
De fleste gutter har vel lagt merke til at dette bildet som kommer her stemmer kanskje veldig godt:

Og da får du denne følelsen:

Men det er ingen ting som står i veien for at du kan fikse opp alt, ta denne grønne rakkeren som inspirasjon!

Og gå bort fra de som trekker deg ned.
 

 

Ps: Jeg skal prøve å krysse en maur med en trailer og få noe jeg skal kalle tramaulerur!

En spesiell takk til min gode venn Cecilie Helgesen! Super kul jente, bare drøm gutter! Hun er MIN venn <3

 

 • 22 kommentarer


  olsen04.08.2012 kl.13:30

  jeg elsker dere
  Bad boys05.08.2012 kl.23:26

  Utrolig gay, dere tar det til ett nytt nivå!

  Fy faen dette er det bøgeste og mest fjortis jeg har sett gjennom hele mitt liv!

  Blir så utrolig trist av å se det her. skjønner ikke at dere tørr å gå ut døra en gang etter å ha publisert det her. SKAM

  ord kan faen ikke beskrive de stygge trynene deres. For å være helt ærlig så visste jeg ikke at det fantes så stygge mennesker. Dere mangler noe i hodet. Rett og slett.

  DU skulle bare visst hvor mongolid du er.

  Anbefaler at du faktisk leser denne kommentaren om og om igjen til du faktisk innser hvor stygg bloggen deres er og hele opplegget med å "leke" fjortis.

  Hårreisende at dere ikke innser flauheten dere legger på navnet deres ved å gi ut det her i offentlighet. DRAMATISK at dere rett og slett ikke forstår hvor flaut det er for 16-17 åringer å lage en blogg som dette på ALVOR! hvafaen har skjedd med verden.

  hadde jeg vørt moren din så hadde jeg putta deg i frysern.
  Roy og Alex05.08.2012 kl.23:58

  Bad boys: så bra du synes det, da har vi gjort jobben vår :) hvem er du? kom med navnet ditt om du skal være stor i kjeften, ikke hver en pussy og skriv bad boys...

  Som du sikkert har skjønt så er alt bare for morroskyld. Når vi kommer til ordet fjortis, har du lyst til å definere det ordet? det er mange som bruker dette ordet til alt de ikke liker, så jeg har veldig lyst til å se hva du kommer til å skrive om det.
  btw, aldri døm folk du ikke vet noe om... det at du bruker tiden til å gå igjennom blogger for og se hvem du kan rakke ned på er bare trist. Skaff deg et liv.
  Bad boys06.08.2012 kl.15:30

  hvem har sagt av vi gjennomgår blogger for å finne noen å rakke ned på? Vi følte at noen måtte kommentere, og som sagt så er det ikke for å rakke ned, det er faktisk for å få dere til å innse hvor idiotiske dere fremstår. .

  Fjortis er et navn som blir brukt mot personer som oppfører seg som de er 14. Definisjonen av fjortis er Alexander Johnsen og Roy Johansen. Det at en 17 år gammel gutt kaller seg for Royboy snakker for seg selv.

  Jeg vet ikke hva som er trist jeg, å si ifra hvor mye dere driter dere ut, eller å være i sin beste alder og bruke tiden på å blogge.

  Hvis dere hadde lest igjennom den forrige kommentaren så hadde dere lest at det ikke er for å rakke ned,

  derfor er det heller ingen vits å begynne å snakke om å være pussy. Hadde vi hatt lyst på beef, hadde vi ikke vært redde for å skrive navnene våres.
  Grommisen07.08.2012 kl.02:12

  Dere er noen jævla sopere forfaan, eierkke skam as! Flæv av å gå i klasse med dere!
  Rånebilla07.08.2012 kl.16:37

  Fytti rakernn skjønner dere ikke hvor lavt det er å late som å værra fjortis! Blir flæu av å lese detta ass. Dere burde hellerr bruke tida på å bygge noen hus eller kjøre toførr.
  Roy og Alex07.08.2012 kl.23:49

  Grommisen: hvem er du? og hvorfor har du ikke lært å skrive?
  Roy og Alex07.08.2012 kl.23:50

  Rånebilla: Og du burde ta noen norsk timer
  Roy og Alex08.08.2012 kl.00:03

  Bad boys: Altså, å blogge for morroskyld og bare kødde er vel greit... det er sykt mange som støtter oss og sier at vi ikke skal slutte fordi de elsker å få seg en god latter.
  Når du skriver "å være i sin beste alder og bruke tiden på å blogge." da begynner jeg å lure, jeg tipper på at du kaster bort store deler av dagen din til å game eller kanskje sove den bort fordi du har vært lenge oppe om kvelden. Så lenge man har det gøy, så kaster man ikke bort noen ting. Dine argumenter er ikke så veldig gjennomtengte egentlig. Fjortis er egentlig en betegnelse på en jente som oppfører seg som om hun er fjorten år. Se igjennom bloggen en gang til, let etter et sted der vi oppfører oss som noen jenter på fjorten år... Det eneste jeg ser, er en blogg der to gutter bare skriver mye piss, ikke noe annet en det.
  JEG HAR JÆVLA FETT NAVN! ROY!08.08.2012 kl.00:04

  HAHAHAHA DU GROMSTER!:P Hvor taper er du ? blir flæv og og gå i klassen din! hahaha jeg blir ''FLÆV'' av og se hva du skriver og av en eller annen grund tror jeg det er karlo høres sånn ut :P LOL TAPER AS!:D
  JEG HAR JÆVLA FETT NAVN! ROY!08.08.2012 kl.00:06

  Bad boys Bad boys what u gonna do what u gonna do wen we come for u !! HAHAHAHAHA TAPER AS!:D
  Dommeren08.08.2012 kl.00:12

  Og dere sier at grommisen og rånebilla burde ta norsktimer når dere har nok av skrivefeil selv? Ta opp norsk etter videregående du om du noensinne kommer deg dit...
  Ano08.08.2012 kl.00:25

  heh, hvis du hadde hatt sosial intelligens så hadde du skjønt hva bad boys mente når han sa at du er fjortis. Ikke ta alt bokstavelig rett fra ordboka, du skjønner vel hva han mener når han sier det i den sammenhengen? blir som å tro at man skal holde en munn når noen ber deg holde kjeft, ikke ta det bokstavelig din idiot. Bare fortsett å blogge så hvis jeg noen gang har en samtale med noen kompiser ellernoe så skal jeg dra fram denne og le av at dere tror folk ler MED dere. De fleste som leser denne bloggen blir vel bare kvalm og lukker siden. Dere er ille fjortiser og ikke kom og si at jeg er trist fordi jeg bruker tiden min på å kommentere, utrolig at dere ikke har innsett hvor bedriten bloggen er.
  Roy og Alex08.08.2012 kl.00:31

  Dommeren: altså, noen små skrive feil går vel, det har vi alle... men når du skriver så sykt mye feil, btw ano, dommeren, grommisen, bad boys og rånebilla har samme ip, og dere kommer fra klassen. så det vil si at hele klassen er mot oss? den virkelige retarde klassen som ikke gjør annet en å klage om mye rart?
  fuck haters08.08.2012 kl.03:03

  La de skrive hva de vill, blogge om hva de vill og være så fjortiser de bare vill da! hatters kan dra til helvete!
  nicolai ress08.08.2012 kl.08:18

  jeg synes det er litt teit men jeg gidder ikke og bry meg. hvis alex og roy synes det er gøy så må de jo få lov til å gjøre som de vil, men så har du sånne folk som badboys som føler at han er vært mere en alle andre og sånne folk har jeg null respekt for. hvis intensjonene dine var for og hjelpe så har du gått fram på en feil måte
  09.08.2012 kl.00:28

  fy faen dere er tapere ass skjønner ikke at jeg gidder og gå i klasse med dere ass om jeg hadde vært den enste i verden sammen med dere to så skulle jeg skutt meg selv
  Kine09.08.2012 kl.01:04

  Dere som er her og slenger dritt.. altså, dere sitter her og prater om at det er så utrolig tragisk at de bruker tid på å blogge i sin beste alder.. men tenk litt da, dere bruker jo tydelighvis tid på å faktisk gå inn på bloggen og lese den? hvis dere ikke helt har skjønt hva det krysset oppe i høyeret hjørne på skjermen deres er til, så er den faktisk for å gå UT AV EN SIDE MAN IKKE HAR BEHOV FOR Å VÆRE PÅ, hvis dere bare trykker på den.. så slipper dere å se på bloggen som tydelighvis irriterer dere veldig. Veldig enkelt, selv folk som dere burde klare det på første forsøk. Slenger dritt for å prøve og få dem til å skjønne hvor "idiotiske" de fremstår.. Er Alex og Roy som bruker "sin beste alder" på å ha det gøy og blogge om det, riktig nok er alt bare for tull, men er dere som velger å sitte inne og slenge dritt fordi dere tydelighvis ikke tåler det? Tror ikke dere skal skrive om hvem som er idiotisk og ikke her, for DET er vist ikke noe dere har helt greie på.. Har dere et så utrolig stort problem om at de blogger, så bare slutt å gå inn på bloggen da? jøss, da er jo problemet løst! skjønner ikke helt hva dere vil oppnå ved å gå inn på en blogg dere ikke liker.. siden dere tydelighivs har et så utrolig stort trang for å finne ting og rakke ned på andre for, så funker det sikkert å oppsøke en psykolog eller noe annet form for psykisk hjelp.. slapp av, finnes håp for sånne som dere også. Burde ikke være så vanskelig, er ikke rakettforskning heller.. Dere slutter å gå inn på bloggen som tydelighvis irriterer dere så mye, så slipper dere å bruke deres tid og andres tid på å klage bare fordi andre har baller nok til å ha det gøy. Ikke kom her og kall andre fjortis, for er dere som sitter der og leker veslevoksnde.

  Herlig blogg gutter, forsett sånn <3
  KINE DU ER HERLIG:) <3 Roy:)09.08.2012 kl.14:39

  HAHAHA Kine du satt de/han lovneren/lovnerne som har det veldig gøy og skrive dritt til noen som gidder og bry seg kanskje litt men det er i ræva kanskje :D kan henne det ikke bryr oss en dritt også:D<33 ELSKER HATERS! JUST LOOOOOOVE THEM!

  LOVE IS IN THE HATERS LOVE IS IN THE HATERS! Becaus HATER's Gonna be HATED !
  09.08.2012 kl.14:45

  Bra skrevet Roy, det må jeg si! har du sekser i Norsk eller?
  Kine09.08.2012 kl.15:18

  Du vet en har ekstremt lite å si når de velger å pirke på rettskrivningen til andre. Foreldrene dine må virkelig være ekstremt stolte. :') Tydelighvis så er du ute etter å lage kvalme, men foreslår at du bare klapper igjen. Er bare så unødvendig å holde på sånn. Og siden du vist er så mye bedre i Nosk så forstår du vel fint hva jeg skriver. Så har en liten forventning om at du da tar hintet og faktisk slutter å lage kvalme her.
  SOL INNE SOL UTE !!!12.08.2012 kl.20:04

  Jeg synes det er en utrolig morsom blogg ! Og synes dere skal DRIIIITE i disse som bare slenger dritt!!!! LA DEM!!!!!!! STÅ PÅÅÅ :D

  Skriv en ny kommentar

  Roy og Alex

  Roy og Alex

  Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  August 2012 Juli 2012

  Siste innlegg


  Ikke alt går som det skal Merkelig dag for Roy HEIA BLOGGEN! Litt lite og gjøre:) Alex denne er spessielt til deg:) <333 Roy har lite og gjøre på Jobb Sorry folkens Hva jeg har sett på i det siste De to første filmene våres FIN DAG I DAG JA

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits