Snart skolestart (klovneridass)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Snart skolestartSom sikkert de fleste vet så er det snart skolestart for de fleste. Noen starter 20. andre starter 16. Det er egentlig helt på trynet, hvorfor skal skolene starte så forskjellig? Det skaper jo bare forvirring for mange av elevene. Mange elver bruker de siste ferieukene med å gruble fælt om når de egentlig starter siden vennene dems starter en annen dag. Men i alle fall, jeg starter 16. og det er ikke mange dagene til. Så jeg har benyttet tiden min til å løpe rundt og fått gjort så mye som mulig på kort tid.

På torsdagen som var skulle jeg først til Nordstrand for å møte to venner av meg, derreter skulle jeg ta bussen hjem igjen til nittedal for så og møte en venninne av meg som skulle sove over. Men dagen startet ganske kjipt. Jeg våknet opp, hadde tengt meg en god frokost som besto av ostesmørbrød. Ja, egentlig besto den bare av ostesmørbrød. Men da jeg tok en titt bort på brødskålen var den tom.

Så da tok jeg en titt i fryseren og fant noe som lignet hamburgere, de så heller ikke så gode ut. Men det gjør ikke noe.

Etter jeg hadde stekt dem en liten stund tok jeg dem av platen og gjore meg klar til en frokost jeg kom til å angre at jeg skulle spise.

Jeg kan helt ærlig si at det ser ikke så godt ut, og det smakte i alle fall ikke godt heller. Jeg har lært meg at pappa hadde rett, det er kvinner som tilhører på kjøkkenet, ikke gutter. Mitt inne i disse rare hamburger lignende tingene var det en kald kjerne, den var ikke bare kald... men det var bløtt og kvalmende. Men mat er mat, jeg måtte få det i meg.

I det jeg var ferdig med å vaske opp etter meg og var klar til å stikke til Nordstrand ringte mobilen min. Det var mamma, hun ville at jeg skulle klippet gresset før jeg gikk ut. Jeg løp ut, tok frem gressklipperen som var ikke annet enn en gressklipper som består av et håndtak, to hjul og ett snurreblad. Altså, en gammel dags gåklipper. Den fungerte ikke, så jeg prøvde å finne kantklipperen, den var også borte. Jeg begynte og få dårlig tid, klokken tikket og jeg måtte klippe gresset uten gressklipper. Jeg ringte mamma og fortalte hva som var galt og at den ene gressklipperen manglet. Så jeg fikk en ny oppgave, støvsuge hele huset. Jeg får en del oppgaver, og det værste er at jeg ikke en gang klarer og holde rommet mitt ryddig. Men tilbake til saken. Jeg støvsugde huset i en fei og løp ut døren for og rekke bussen. Den rakk jeg akkuratt, og da var det bare å lene seg tilbake og nyte turen.

Da jeg kom frem hørte jeg at noen var i dusjen, den late jævelen hadde ikke en gang spist frokost. "Tro meg, jeg har faktisk noen få venner. Men det er ikke så lett og holde på dem, jeg har hørt rykter at man faktisk må bry seg om hva dem sier for at de skal være venner. Tenk for et slit." Ingen av dem hadde stått opp helt ordentlig.

Etter en time var vi samlet og koste oss :)
dette er magnus "han vi var hos" Han er den merkelige fyren til høyre.

og her er ana, tro det eller ei... hun er ikke asiater.

Det som er litt skummelt å tenke på, det er at denne jenten her har bestemt seg for at hun og jeg skal gifte oss. Vel, da er jeg i alle fall sikrett med å gifte meg! Og men en så rar jente også, det er et pluss. Hun og jeg diskuterte hvor mange barn vi ville ha, det endte opp med at vi skal snakke om dette senere, fordi vi har magnus og passe på enn så lenge. Men siden vi først var inne på saken så vil jeg ha en sønn og en datter. Håper de arver brunfargen hennes. I alle fall, så skal sønnen hete Nils og datteren skal hete Gundvill! Vi skal ha vel bare ha ett dyr, siden jeg knapt nok klarer og ta var på meg selv. Så ana må stå for dette slitet, som og lage frokost noe jeg ikke klarer. Jeg skal bare chille på sofaen og rope på hun når jeg måtte ønske det. Dette har jeg blitt fortalt av hun, og hun mente det!

Når jeg kom hjem fra all denne planleggingen om hvor vi skulle bo osv. ventet en god venninne av meg på rommet mitt og greier, snakk om en overaskelse! Hun satt der på sengen og var så søt så.

Vi gikk rundt og snakket og koste oss, og på slutten av dagen før vi skulle ta kvelden, så bestemte vi oss for og se på noen skrekkfilmer. Det ble til 3-4 filmer og litt the big bang theory for og ro ned nervene litt. Det var fordi jeg har egentlig et veldig skummelt rom. Så det endte med at hun og jeg lå klistret inntil hverandre og våknet opp innimellom iøpet av kvelden pga. vonde drømmer.

Og resten av dagene før den dagen vi har i dag var også spennende. Men jeg har brukt flere timer med å diskutere med en papegøye, jeg har nå funnet ut av at de er som de fleste jentene. Du kan rett og slett ikke vinne en diskusjon mot dem. Pappa har alltids rett! han er en vis man.

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Roy og Alex

  Roy og Alex

  Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  August 2012 Juli 2012

  Siste innlegg


  Snart skolestart Ikke alt går som det skal Merkelig dag for Roy HEIA BLOGGEN! Litt lite og gjøre:) Alex denne er spessielt til deg:) <333 Roy har lite og gjøre på Jobb Sorry folkens Hva jeg har sett på i det siste De to første filmene våres

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits