Hei Hei Bloggen! (klovneridass)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hei Hei Bloggen!I over i går altså på fredagen, så var jeg først på jobb. Når jeg var ferdig på jobb tok jeg toget til Oslo. Deretter tok jeg toget til Varingskollen, for å møte en kompis. Vi gikk ned på Ungdoms skolen for å ha noe å gjøre mens vi ventet på bussen. Så tok vi bussen til Åneby, for vi skulle hjem til Morten (kompisen min). Hos han slappet vi bare av, etter hvert så ringte faren til Morten og sa vi måtte ta neste buss til Mo senteret fordi vi skulle se på 2013 ski som vi skulle bestille. Så ringte en annen kompis mens vi var på butikken og spurte om vi ville være med på en messe som de solgte ski jakker. Vi orka ikke å bli med, så vi dro opp til Morten, hentet mac?en min, og pc?n hans, og stakk til meg fordi han skulle overnatte. Når vi hadde hentet pc?ene så gikk vi til bussen, men jeg fikk så vidt komme på fordi jeg bare hadde skolebuss kort. Men fikk krangla meg til det til slutt. Vi tok toget fra meg 20:00 til en klubb i Nittedal. Der møtte vi folk og bare slappet av. Når vi kom hjem til meg, satt vi og hørte på høøy Vazelina bilopphøggers og mye annen musikk. Etter hvert gikk vi å la oss fordi vi var slitene.

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  Roy og Alex

  Roy og Alex

  Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Desember 2012 August 2012 Juli 2012

  Siste innlegg


  Hei Hei Bloggen! Call Of Duty Black Ops 2 Ana, hoppende gal! Snart skolestart Ikke alt går som det skal Merkelig dag for Roy HEIA BLOGGEN! Litt lite og gjøre:) Alex denne er spessielt til deg:) <333 Roy har lite og gjøre på Jobb

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits