Hei :) (klovneridass)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hei :)Til dere som er inne på bloggen vår enda :)

Ta en tur innom bloggen til http://pernillestavelie.blogg.no/ Det er bloggen til en venninne av oss og hun holder seg veldig oppdatert hele tiden :)

legg gjerne igjen en kommentar om bloggen hennes :)

 

 • Én kommentar  Skriv en ny kommentar

  Roy og Alex

  Roy og Alex

  Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Januar 2013 Desember 2012 August 2012 Juli 2012

  Siste innlegg


  Hei :) Photoshoot med Henrik! God morgen velkomst Hei Hei Bloggen! Call Of Duty Black Ops 2 Ana, hoppende gal! Snart skolestart Ikke alt går som det skal Merkelig dag for Roy HEIA BLOGGEN!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits