klovneridass -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Litt lite og gjøre:)

I dag har jeg veldig lite og gjøre men jaja blir litt moro ut av det også!

Er ikke lett og loke uten Alex  :( 

 

Trykk LIKE vis du har lyst på du også!

 • Alex denne er spessielt til deg:) <333

 • Roy har lite og gjøre på Jobb  DEN FØLESEN!
   

   

 • Sorry folkens  Ingen har noe kamera med seg, eller ledninger fra mobilen til pc de vi er. Altså, det kommer ikke til å være noe innlegg denne uken her. Men vi skal ta bilder av hva vi gjør hele denne uken og lager et stort innlegg når vi har muligheten til å overføre bildene. En så lenge, hejdå!
 • Hva jeg har sett på i det siste   

  your childhood just got pimped!

   

   

   Er den ikke nusselig? :* <3 <3 <3 <3

   

   Uten sko!

   

  For alle som har det vondt i livet!

   

   

  Og

   

   

  Det kommer et nytt innlegg senere i dag! 

 • De to første filmene våres • FIN DAG I DAG JA  I dag fant vi denne lillekaren, vi kalte han knut fordi det så ut som han akkurat hadde tatt seg en tur ut 

  Når roy sover drømmer han ofte om potetgull som man kan se

  Og dette vet Alex veldig godt så derfor henter han litt potetgull

   

  Da ble Roy så glad at han reagerte slikt

  Da smiler Alex på en normal måte tilbake  Og så satt vi oss ned til og spise potetgull, men som vil alle vet er alex litt grodig og tar litt ekstra og reagerer slikt  Og når Alex får i seg litt for mye potetgull blir han helt Bananas

  Og Roy blir påvirket av dette, så da blir jo han også helt bananas
  Og etter all dette tulle blir man veldig sliten og trøtt og går og legger seg

  NATTA! :) :) :) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 • Ny dag nye muligheter  Royboy er en kløne som de fleste vet, han lagde en ordentlig spyttklyse og spyttet den i vasken på rommet mitt i det jeg fortalte at det ikke er noe vann i denne vasken.

  Det her er i alle fall ikke MELK!  Vi tro på fjordheksen og vi bor rett ved siden av elven som skiller oss fra det fryktelige monsteret. Alikavel er vi redde og passer på!


  Han holder vakt imens jeg sover, for en engel.

  Dagen etter så var roy helt gal, tror han har sett noe under kvelden i går!

  Vel, vi gikk ut, og tror du ikke han prøvde å ta brusen min i dag også? Jeg gjorde slikt:

  og han reagerte slikt:

  BUSTED!  Har dere hørt om at hvis man er kåt, så kommer myggen flyvende til deg! Vel se her!  BUSTED AGAIN!  Se på de søte hundene mine <3<3<3  Royboy og jeg har hatt det travelt i dag med å kjøre frem og tilbake i skogen med denne morsome tingen  Nå kommer myggen tilbake! roy er kåt! :O


  Han ler av meg bare fordi jeg må løpe etter :(

  Men han hjelper meg ombord rett etterpå da! :3  Gutten har fått en hundevenn! :D  Dagens random bilder!

  Dette var det alex trodde var en elg! (det er en svart ku)  Og vi krysset elven og fant fjordheksen! Vi kjørte så fort vi kunne med en gang vi så hun! Kom så vidt unna!


  Om dere vil ha dagelig oppdatering på denne bloggen, så trykk liker på facebook:

  https://www.facebook.com/groups/431447143567300/

 • Første dag i Kongsvinger!  Dagen i dag startet ganske greit med stress. Vi slet med å finne måter på å komme til olavsgaard med alt det vi hadde med oss.

   

  I selve Kongsvinger så vi disse søte jentene gå rundt, tror de er uteliggere.  Men nå er vi endelig fremme, og vi ble møtt av disse dyrene:

  Dette er Rita, det eneste levende vesnet som har mer munndiare enn meg!
   

  Her har vi Lucky, hun chillern på sofaen.  Til slutt men ikke minst, så har vi Loke!   Se så søøøøt han er <3 <3 <3 

  Dette er telttur vennen min <3
  Her skal roy og jeg sove! det er ganske ryddig og stort.

  Jeg prøvde å jage roy bort siden han tok brusen min

  og roy reagerte slik:

  Dette er noe alle burde vite, men sist Ham-Kam kamp, vant Ham-Kam 7-2. Her kommer det inn at jeg er sykt stor Ham-Kam fan og er med i klanen. Så jeg tok en briskeby style med skjerf.

  Vel, nå skal hamarkameratene slappe av, slitene etter en stressende dag.

 • Kjedelig dag!  I dag har det vært en ganske kjedelig dag... Jeg har sittet her og bare ventet på at noe skulle skje. Men jeg kan ærlig si at jeg har pynta meg litt da:

  Dette er min gode venn marius som er i den lille boksen nede til venstre. Hvordan kom han seg inn i en så liten boks? det er helt sykt!

  Har gått igjennom mange av bildene mine på macen i dag! der fant jeg blandt annet dette søte bildet!
   

  Denne gutten derimot tok en tur til oslo igjen! men han snakket i dag tidlig om broren sin som ikke skulle slå av xboksen, og han ble helt hysterisk...Xboksen hans ligger under sengen og ikke er på en gang!

  Se så trøtt han er :D GUTTEN HAR EN FLASKE!!! ÅÅÅÅÅ :O   Det var alt for i dag! vi lader opp for en dag imorgen! Da tar vi turen til Kongsvinger! :) 
 • Les mer i arkivet Juli 2012
  Roy og Alex

  Roy og Alex

  Vi er to gutter, Roy Arne Johansen (Royboy) og John Alexander Johnsen (Alex). Dette er en kjempe seriøs blogg som handler om hva vi gjør i fritiden. Royboy (95) er en gutt som vokste opp på Hellerudhaugen. (Nittedal) Han har bodd der nesten hele livet sitt. Ikke noe familiedrama som jeg vet om. Alex (95) er en gutt som vokste opp på Nordstrand. (oslo) Foreldrene hans skilte seg og det tilsvarte til at moren hans, som han bor hos, flyttet til nittedal og faren hans flyttet til Kongsvinger. Royboy og Jeg (Alex) møttes første gang når vi startet på vgs 1 året på Bjertnes skole i 2011. Dette var like etter at jeg hadde flyttet til Nittedal så jeg kjente nesten ingen som bodde der. Royboy har bodd i Nittedal lenge, så han viste hvem de fleste folkene var. Vi fikk veldig dårlig førsteinntrykk på hverandre, men etter noen mnd ble vi så og si bestevenner. Det er her bloggen starter.

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juli 2012

  Siste innlegg


  Litt lite og gjøre:) Alex denne er spessielt til deg:) <333 Roy har lite og gjøre på Jobb Sorry folkens Hva jeg har sett på i det siste De to første filmene våres FIN DAG I DAG JA Ny dag nye muligheter Første dag i Kongsvinger! Kjedelig dag!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits